OVER JOU

Mooi dat je belangstelling hebt voor GroenZorgvanderVeer! Graag wil ik met jou kennismaken, wat meer vertellen over onze werkzaamheden en al jouw vragen beantwoorden.

Natuurlijk kun je daarbij jouw stagebegeleider van school of jouw ouders meenemen. Samen bekijken we dan of GroenZorgvanderVeer een goede plek voor jou is. Een plek waar het fijn is om samen met collega’s in de buitenlucht te werken, waar je in de praktijk kunt ontdekken wat er voor jou te leren valt in het prachtige groenvak.

Regelmatig overleggen we dan hoe het met je gaat en of je nog meer zou kunnen of willen leren. Het is ook mogelijk een cursus te volgen zodat jij bijvoorbeeld een diploma bosmaaien kunt proberen te halen.

En misschien komt er een moment waarop we samen besluiten dat het voor jou mogelijk is, bij een bedrijf in dienst te komen waar je in een betaalde baan gaat werken. Maar het kan ook dat het voor jou fijner is om bij ons te blijven omdat je het bij ons erg naar je zin hebt.

Kortom, alle mogelijkheden liggen open en ik wil graag met jou onderzoeken wat jouw kansen en mogelijkheden zijn. Kom langs of loop eens een dag mee, je bent van harte welkom bij GroenZorgvanderVeer!

Neem direct contact op