OVER MIJ

Mijn naam is Andries van der Veer en ik ben de oprichter van GroenZorgvanderVeer. Van jongs af aan heb ik een passie voor natuur en landschap. Na mijn opleiding sociaal-maatschappelijk werk, voltooide ik de Middelbare tuinbouwopleiding – richting Aanleg en Onderhoud – en de Hogere opleiding Groenverzorging, Landschapsinrichting en Recreatie.

Na jaren bij een hoveniersbedrijf en een grote groenaannemer te hebben gewerkt, ben ik verder gegaan in het natuur en landschapsbeheer. Eerst als natuurvoorlichter bij Staatsbosbeheer en vervolgens 24 jaar bij Landschapsbeheer Friesland.

Als projectmanager heb ik niet alleen veel ervaring in het natuur- en landschapsbeheer, maar ook in het ontwikkelen en begeleiden van projecten in het groen voor langdurig werklozen, dak- en thuislozen, en andere groepen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Voor deze groep heb ik mij altijd sterk ingezet, omdat ik een groot hart heb voor de “kansarmen” binnen onze maatschappij. In GroenZorgvanderVeer vallen mijn passies voor mens, natuur en landschap samen.

Neem direct contact op